Sunday, May 24, 2020

7. razred nastavna nedelja 25-29.5.2020.

Treći i završni deo vašeg projektnog zadatka je da formirate cenu za model-proizvod koji ste pravili, objasnite kako ste došli do nje i kreirate reklamu za taj proizvod. Zadatak možete raditi u vaše školske sveske ili na računaru isključivo u programu Word. Prilikom kreiranja reklame, uzeti u obzir da vi radite model a ne stvarni mehanizam/mašinu. Neka je taj vaš proizvod npr. nastavno sredstvo koje bi koristilo vašim mlađim drugarima da shvate funkciju stvarne mašine/mehanizma. Rok za slanje zadataka je četvrtak 28.5.2020. do 20 h.

Evo primera koji bi vam pomogao:

Robotska kolica predstavljaju funkcionalan model, koji se pokreće pomoću dva električna motora i predstavlja najjednostavniji način za otkrivanje sveta programiranja, elektronike, mehatronike. Robotska kolica se mogu  koristiti za početak učenja programiranja u Arduino programskom okruženju.
Robotski komplet je namenjen učenicima završnih razreda osnovne škole, učenicima srednjih škola, hobistima... Može se koristiti u nastavi Tehničkog obrazovanja, Programiranja, Automatizaciji i robotici, Programiranju za kompjuterski upravljane mašine, na sekcijama.
Primena ovih robota praktično nemaju granice, od najlakših vežbi kao što je kretanje kolica po pravoj liniji, skretanje na jednu ili drugu stranu, praćenje obeležene putanje ili izgradnja sopstvene navigacije što zavisi od vaše volje ili znanja.
Cena 17 750 RSD.

No comments:

Post a Comment